Als jongetje van 10 zag ik foto’s van mijn vader die in een band drumde. Dat wilde ik ook en sindsdien heb ik het niet meer los kunnen laten.

Ik nam drumles, begon in bandjes te spelen en belandde op de ArtEZ Popacademie in Enschede. Daar heb ik ontdekt dat ik lesgeven echt te gek vind en ben ik als drummer & docent afgestudeerd.

Als mens en drummer probeer ik waardevol te zijn voor anderen. Ik kick op simpele maar effectieve grooves, ritmes en muzikale oplossingen.

Momenteel speel ik in de bands Colin Waters & Shadowplay. 

Ik werk er iedere dag aan om mij als mens, docent en drummer te ontwikkelen en verbeteren.

“In learning you will teach, and in teaching you will learn.” – Phill Collins

Vanaf september 2015 geef ik les bij Drumschool Apeldoorn. Naast het geven van lessen richten we ons ook op het bedenken van leuke nieuwe concepten, die we vanuit de drumschool zullen gaan uitvoeren.

Ik ben begonnen met drummen op mijn 11e. Nadat ik ervaring heb opgedaan in verschillende bandjes ben ik gaan studeren aan de Rockacademie in Tilburg. Vanuit mijn interesse voor het instrument en bandprocessen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in educatie en bandcoaching. Daarnaast speelde ik op veel plaatsen met de band Cartographer.

In de lessen die ik geef vind ik het belangrijk om spelenderwijs jezelf te ontwikkelen als drummer en/of muzikant. Als je de drummer van een band zou willen worden (of al bent…), zul je je vooral op de muziek en je bandleden moeten richten. Hier help ik je graag mee!

Naast drumlessen kan ik je tevens helpen bij de voorbereiding op een studie aan de Rockacademie, Tilburg. Denk aan drumtechnische zaken, maar ook solfége en muziektheorie.